ČESTA PITANJA

Počnite sa bilo kojim pilates časom za početnike. Čak i ako se bavite sportom, a niste do sada vežbali pilates, vi ste početnik. Kako vreme bude odmicalo, a vi budete jačali, uz konsultaciju sa instruktorom, prebacićete se na časove za napredniji stepen spremnosti. Pilates je za svakoga i svako je za pilates.

Zakazivanje je obavezno kako se ne bi stvarale gužve na časovima i kako bi svako mogao da ima dovoljno prostora za izvođenje vežbi. Uglavnom se u tekućoj sedmici časovi zakazuju za narednu.

Molimo vas da nam se 12 sati pre časa javite u slučaju da ste sprečeni da dođete, kako bi vaše mesto prepustili nekome ko je na listi čekanja. Tada se otkazivanje neće naplaćivati. U slučaju da otkažete zakazani čas 6 sati pre početka časa, naplatiće se pola cene koštanja časa. U slučaju da otkažete 3 sata pre početka časa, ne pojavite se i ne javite se, čas će se računati kao da je održan.

U slučaju da imate bilo koje od gore navedenih stanja, molimo vas da se obratite instruktoru kako bi određene vežbe bile prilagođene vama. Potrebno je da se konsultujete i sa vašim lekarom, da li je saglasan da vežbate.

Obucite udobnu odeću, usku, kako bi se video položaj vašeg tela. Takođe, preporuka su čarapice sa gumicama na tabanima, pogotovo za reformer.

Osim plaćanja po času, nudimo opcije paketa od  10 časova u raznim kombinacijama ,koji važe do kraja kalendarske godine, kao i mesečne članarine koje važe od datuma uplate, pa do jednog  dana manje  sledećeg meseca. Kod mesečnih članarina, imate pravo da iskoristite predviđeni broj časova do isteka važenja kartice. Časovi koje niste iskoristili se  ne prenose u sledeći  mesec.

Individualne časove zakazujemo po dogovoru.