Nudimo grupne i individualne časove, fokusirani smo na jačanje tela kao celine, na dinamičan, a precizan i kontrolisan pokret, na stabilnost i vretenast izgled mišića, poštujući pilates principe.

Sada

Active studio je ponovo otvorio svoja vrata u martu 2019-te prvenstveno kao pilates studio uz programe kao što su essential body workout i sve popularniji barre (vežbe za baletskim štapom). Osim klasičnog pilatesa na podlošci, sa ili bez malih rekvizita, u studiju se vežba na pilates spravama: reformer-ima, cadillac-u, spring wall-ovima i combo chairs-ima. Postali smo pravi pilates studio, a snovi su za nas postali stvarnost.

Nekada

Active studio je otvoren u aprilu 2007. godine, nudeći veoma raznolike programe rekreacije: od klasičnog pilatesa, pilatesa sa velikom loptom ili malim rekvizitima, joge, vežbi za trudnice, do aerobika, step aerobika, latinoameričkih plesova, trbušnog plesa, hip hopa.

Nakon nekoliko godina rada zatvaramo naša vrata, sa željom da se što pre vratimo i nastavimo da radimo ono u čemu uživamo. Neki od instruktora ostvaruju svoje želje ranije i otvaraju samostalne studije, posvećujući se samo svojim delatnostima u kojima su i danas veoma uspešni.

Pilates program nastavlja da radi sa grupom entuzijasta, zaljubljenika u pokret, poštovalaca metode. Oni su ti koji su održali Active Studio kao ideju i koji su, svojim dugogodišnjim vežbanjem, doprineli da se ljubav prema pilatesu i usavršavanje pokreta ne ugase.

O Meni

Rodjena sam u Subotici 1973. godine. Od svoje pete godine bavim se pokretom, plesala sam u baletskoj sekciji kulturno umetničkog društva “Mladost”, tada jedinom mestu gde se mogao plesati moderan balet, odnosno balet uopšte. Tokom svih godina osnovne i srednje škole grupa u kojoj sam plesala osvajala je nagrade na svim tada aktuelnim takmičenjima. Kada smo se porodično preselili u Dansku, u drugom razredu srednje škole, odmah sam pronašla studio u kom ću moći da plešem, zvao se Bjarnovs. Kada sam otišla na fakultet u Novi Sad, vežbala sam u baletskom studiu Rebis, a kada sam se vratila u Suboticu, u svojim dvadesetim, upisala sam nižu baletsku školu “Raičević”, u kojoj sam kasnije i radila sa decom predškolskog uzrasta.
Nakon povreda, usledile su tri operacije kolena i prestanak moje amaterske baletske karijere. Na sreću, 2004.godine, prvi put dolazim u kontakt sa pilates metodom i otkrivam svet koji mi je blizak srcu. Bila je to ljubav na prvi pokret. Pilates – pokret koji leči. Odlučujem da potražim sertifikovane programe i postanem instruktor pilatesa. Ispit polažem u Budimpešti ,pri Body Arts and Science International programu (BASI) 2005.godine, i otvaram, kao suvlasnik, studio za moderan balet i pilates. U njemu radim do 2007., kada otvaram Active Studio i proširujem delatnosti. Narednih desetak godina vežbam sa prijateljima i maštam o studiju koji će biti po mojoj meri. 2018.godine u Beogradu upisujem se na sertifikovani program za rad na reformer pilates spravi, po renomiranom Balanced Body programu. 2019.u januaru stiže prvi reformer – cadillac u Suboticu, a godinu dana kasnije još dva, kao i dve combo stolice. Nastavljam sa edukacijama, ovoga puta klasične škole, koja je linija Romane Krizanovske u Švedskoj 2023, u Stokholmu, gde prvo dobijam sertifikat za pilates na podlošci gde postajem treća generacija instruktora, a trenutno sam u procesu edukacije da postanem instruktor obučen za rad na svim pilates aparatusima pri Pilates Standard školi.  Osnivač sam i direktor Active Studio-a, u kom sam i zaposlena kao instruktor.
Želja mi je da kroz pokret prenesem svoje znanje, stečeno tokom više od 15 godina duge pilates karijere i da pomognem današnjem čoveku da se lakše izbori sa izazovima modernog načina života. Želim da svako oseti dobrobit pilates metode i da u fizičkom zdravlju pronađe sreću.
Jozef Pilates je rekao: ”Promena se dešava kroz pokret, a pokret leči”. Bio je više nego u pravu.